2005-ben ismerkedtem  meg a Joomla rendszerrel, szinte az indulásakor. Nagyon megtetszett a dinamikus rendszere és ezután felhagytam a statikus oldalak készítésével. Előtte Html lapokat csináltam és fotós, grafikai dolgokkal foglalkoztam.

A 2007-ben megalakított Joomla Magyarországi Szövetség alapító tagja voltam.

Elmondhatom, hogy kizárólag Joomla weblapok készítésével foglalkozom, egy két WordPress vagy statikus Html lap kivételével.

Ezen kívül vállalok keresőoptimalizálást nem csak a saját készítésű weblapokra. Az általam készített honlapokat optimalizálva készítem el, ami azt jelenti, hogy a weblap struktúráját, kialakítását könnyen olvashatóvá teszem a Google robotok számára és ezt a felépítést sokkal könnyebb lesz optimalizálni a keresőkre.

Rengeteg weboldal létrehozásában vettem részt mert nagyon sokan keresnek meg kisebb-nagyobb feladat elvégzésében is. Nagyon sok oktató órát adtam Skype-on, amivel  megoldottam sok ember problémáját a saját weboldala építésében.

Az egyik weblapomon még 2006-ban leírtam a joomla telepítés lépéseit, aminek az azóta bekövetkezett verzió váltások miatt, nem minden mondata igaz, de az alapjait tekintve helytállóak.

Többnyire egyedül dolgozom, a nagyobb munkákat a fiam segítségével oldom meg aki szintén weblapok készítésével foglalkozik, igaz nem itthon hanem Londonban Web Designer.

Az áraim nem túl alacsonyak de nem is magasak. A középmezőny áraival dolgozom de mindenkor a lehető legjobb minőségben. Megpróbálom minden esetben megcsinálni az adott weblapot a megrendelő minden igényét kielégítően.

Eddig nem volt egy elégedetlen megrendelőm se, sőt visszajárnak évek óta kisebb nagyobb munkákat rendelve.

Ha webáruház, ha céges weblap, ha egyedi, magán weboldal, ha ingatlan vagy hírportál vagy hirdető honlap, ne késlekedjen megkeresni, nálam a legjobb minőséget kapja a legjobb árért.

További weboldalaim:

Ajánlatunk : Joomla! weblap készítés

Vállaljuk weboldala, webáruháza kedvező áron való elkészítését, a közkedvelt Joomla! program segítségével.

Íme néhány példa, hogy hol alkalmazható:Webdesign - Websablon - Weblap készítés - Linkfelhő

* Céges weblap, honlap vagy portálrendszer
* Online áruház, webáruház, webshop
* Kisebb-nagyobb üzleti weboldal-rendszer
* Non-profit vagy szervezeti honlap
* Kormányzati, önkormányzati oldalak
* Hirdető, apróhirdető rendszerek
* Iskolák, templomok weboldalai
* Személyes, privát honlap, weblap
* Közösség alapú rendszerek, portálok
* Magazinok és újságok, bemutatók,stb...
* tehát, mint láthatod a lehetőségek korlátlanok…

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.